logo
Home  | 
  | 
custafer fabriekshal

WINTER ACTIES!!


Ga snel naar onze UITVERKOOP en ontdek onze overkappingen (tuinkamers), carports, poorten, automatisatie en aanhangwagens aan de BESTE PRIJZEN!!

carports/overkappingen vanaf 699 euro

aanhangwagens vanaf 418 euro 

poorten vanaf 500 euro

automatisatie vanaf 150 euro 

 Prijzen inclusief BTW. Acties geldig tem 31/12/2017 of zolang de voorraad strekt.

Reeds 45 jaar vakwerk van de vakman!

 Onze jarenlange ervaring maakt van Custafer de specialist voor uw ijzeren of aluminium poort of hekwerk. Zowel onze standaardproducten als ons maatwerk beantwoorden aan strenge kwaliteitseisen tegen een scherpe prijs. Naast poorten produceert Custafer reeds enkele jaren op grote schaal aluminium carports, overkappingen en aanhangwagens. Op dit vlak hebben we intussen ook een stevige reputatie opgebouwd. Een meerwaarde is zeker dat we u een totaalconcept kunnen aanbieden, vanaf de productie van uw droompoort of carport tot aan de plaatsing of automatisering. In overleg met de klant wordt de plaatsing en de eventuele automatisering door onze eigen ervaren plaatsingsploegen uitgevoerd.

Naast onze service voor particulieren leveren we rechtstreeks, vanuit onze productiehallen te Maasmechelen, aan onze binnen - en buitenlandse groothandelspartners.

Onze verkoopspunten (voor de locaties: zie rubriek services contact) hebben een ruim assortiment aan modellen en onze professionele verkopers geven u graag de nodige informatie om ook uw droomproject te realiseren.