loader

CUSTAFER: KWALITEIT AAN GROOTHANDELSPRIJZEN

  

Custafer bvba is gespecialiseerd in:

- Poorten en hekwerk in ijzer en aluminium, automatisatie en toegangssystemen.

- Aanhangwagens en onderdelen.

- Carports en overkappingen met alle uitbreidingen zoals schuifwanden, led verlichting.

- Trappen en balustrades in ijzer, aluminium en RVS.

 

Opgrimbie

Woensdag t.e.m. vrijdag 10.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag 10.00 - 15.00

 
 

GESCHIEDENIS

Specialisten sedert 1972

De naam Custafer is een samenstelling van de afkortingen Cu = koper, sta = tin en fer = ijzer en omvat alle activiteiten van het bedrijf.

Bij de oprichting van de zaak werden er asbakken, tafeltjes, haardstellen en kapstokken, enz. in ijzer geproduceerd en aan de winkels en de grootwarenhuizen aangeboden. 

De start was gunstig en snel moest er naar een ruimere handelsruimte worden uitgekeken. Via importeurs in Nederland en Duitsland was er al snel een internationale afzetmarkt.

In het begin van de jaren tachtig kwam er een verschuiving in de productie. De kleine decoratieartikelen maakten plaats voor poorten en hekwerken. 

Door de eigen productie maakten wij voornamelijk maatwerk.

Vanaf 1990 werd er begonnen met de productie van standaardpoorten in standaardmaten hetgeen tot op heden een succesformule is. 

In 1994 werd naast de bestaande hallen op het verkoopspunt de eerste hal op het industrieterrein in gebruik genomen en reeds in 1997 volgde een tweede hal.

Zo is Custafer uitgegroeid tot de Europese marktleider in smeedijzeren sierpoorten.

Vanaf 1998 werd de fabricage en montage van kleine aanhangwagens aan het gamma toegevoegd, daarna volgden nog de hondenrennen, carports, overkappingen 

en tot slot de poorten, hekwerken en aanhangwagens in aluminium.

1972-2022: 50 JARIG JUBILEUM

 

Onze jarenlange ervaring maakt van Custafer de specialist voor uw ijzeren of aluminium poort of hekwerk.

Zowel onze standaardproducten als ons maatwerk beantwoorden aan strenge kwaliteitseisen tegen een scherpe prijs.

Naast poorten produceert Custafer reeds enkele jaren op grote schaal aluminium carports, overkappingen en aanhangwagens.

Op dit vlak hebben we intussen ook een stevige reputatie opgebouwd. Recent hebben we ook kleine serres en draadkorven aan ons assortiment toegevoegd.

Ook NIEUW zijn onze inschuifbare zwembadoverkappingen met polycarbonaatplaten.


Een meerwaarde is zeker dat we u een totaalconcept kunnen aanbieden, vanaf de productie van uw droompoort of carport tot en met de plaatsing of automatisering. 

In overleg met de klant wordt de plaatsing en de eventuele automatisering door onze eigen ervaren plaatsingsploegen uitgevoerd.

Naast onze service voor particulieren leveren we rechtstreeks, vanuit onze productiehallen te Maasmechelen, aan onze binnen - en buitenlandse groothandelspartners

We verzorgen eveneens poorten en hekwerken, balkonnen, raamverstevigingen, trap- en andere leuningen en overkappingen voor nieuwbouwprojecten 

in samenwerking met architecten en bouwpromotoren

Onze verkoopspunten (voor de locaties: zie rubriek services contact) hebben een ruim assortiment aan modellen en onze professionele verkopers geven u graag de nodige informatie 

om ook uw droomproject te realiseren.